Χαρά Κίτσου

eudaimonia

MSc Θετική Ψυχολόγος & Psychology Coach, Ψυχολόγος ΕΚΠΑ, Συστημική Θεραπεύτρια, EMDR Τραυματοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού, Πρέσβειρα Ευδαιμονίας “Η μεγαλύτερη χαρά στη ζωή είναι η χαρά να είσαι εσύ”.

Πιστεύω ακράδαντα ότι καθένας από μας κρύβει μέσα του άπειρο δυναμικό για ανάπτυξη, άνθιση κι ευημερία κι αυτό υπηρετώ  πιστά μέσα από το έργο μου.

Αποστολή μου είναι να βοηθώ ανθρώπους και οργανισμούς να μετακινούνται από το τραύμα και τη δυσκολία στην άνθηση και την ευημερία. Το πάθος μου βρίσκεται στο να οδηγώ τους ανθρώπους να ξεπερνούν τους αυτοπεριορισμούς τους, να ανακαλύπτουν τις δυνάμεις τους, να βρίσκουν  νόημα στη ζωή και την εργασία τους, να έρχονται σε επαφή με τον αυθεντικό εαυτό τους και τελικά να ευημερούν.

Επενδύοντας στη συνεχή προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη,  αξιοποιώ παράλληλα με την προσωπική μου εμπειρία  τη θεωρητική και την ερευνητική βάση από την επιστήμη Θετικής Ψυχολογίας, την Coaching Ψυχολογία τη Συστημική Ψυχολογία και την Τραυματοθεραπεία  EMDR  δημιουργώντας στρατηγικές που θα οδηγήσουν στην κατάκτηση της ευτυχίας ,της  ευημερίας,  της προσωπικής και της επαγγελματικής επιτυχίας.