Erika Faltanova

Είμαι παθιασμένη και ενθουσιώδης υποστηρίκτρια των νέων. Τους βοηθάω να ανοίξουν το δρόμο της γνώσης και της αυτογνωσίας, αποκαλύπτοντας τα ταλέντα και τις αξίες της ζωής τους. Ταυτόχρονα ξέρω ότι θέλουν κάτι παραπάνω από το απολυτήριο του λυκείου ή του πανεπιστημίου. Θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για τη ζωή. Εκεί οι σχολικές γνώσεις δεν αρκούν πλέον.

«Η εκπαίδευση του νου, χωρίς την εκπαίδευση της καρδιάς, δεν είναι καθόλου εκπαίδευση». Αριστοτέλης

MA – Economics and Management of Industry,
Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και σύμβουλος για θέματα ηγεσίας, δεξιοτήτων πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών,

Πιστοποιημένη coach και μέντορας ACC-ICF, Πρώην Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος της ICF Σλοβακίας.

Συντονίστρια και εκπαιδεύτρια για έργα υποστήριξης νέων ( Διδασκαλία σε Slovakia, Butterfly Effect και Duke of Edinburgh).

Συγγραφέας δημοσιεύσεων, διαδικτυακών σεμιναρίων και εργαστηρίων για διευθυντές σχολείων με Βασικά θέματα διαχείρισης της αλλαγής στα σχολεία, Πώς να οδηγήσετε τους ανθρώπους σε αύξηση της αποτελεσματικότητας τους.

Katerina Zlatanovska Popova

Soft skills trainer, career counselor, Point of you© coach, Disc Flow trainer

Η αποστολή της Κατερίνας είναι να «πυροδοτεί» την έμπνευση και να παρέχει εξειδικευμένη καθοδήγηση για την ενδυνάμωση των ατόμων να ξεκλειδώσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.


Έχει δεσμευτεί να προάγει τη δια βίου μάθηση, να καλλιεργεί την προσωπική ανάπτυξη και να βοηθά τα άτομα να ανακαλύψουν το μοναδικό τους IKIGAI – την ιαπωνική ιδέα της εύρεσης σκοπού και εκπλήρωσης στη ζωή.


Με 20+ χρόνια εμπειρίας στην επίσημη και άτυπη εκπαίδευση, η Κατερίνα είναι ειδική στη διαχείριση εργαστηρίων προσωπικής ανάπτυξης, όπως Συναισθηματική Νοημοσύνη και δεξιότητες επικοινωνίας, διαχείριση συγκρούσεων, ηγεσία, δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης για διάφορες ομάδες. Εργάζεται κυρίως με φοιτητές και νέους σε θέματα επαγγελματικής συμβουλευτικής και καθοδήγησης, προετοιμασίας για συνεντεύξεις εργασίας και απασχόλησης.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

MSC

Η Εύα Παπαστεργίου είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και εικαστική ψυχοθεραπευτής, εκπαιδευμένη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University of South Wales. Είναι αφοσιωμένη στο να δημιουργεί ένα περιβάλλον ελεύθερης έκφρασης και εξέλιξης για τους ανθρώπους που συνεργάζεται ψυχοθεραπευτικά. Χρησιμοποιεί ως μέσα ψυχοθεραπείας τον λόγο και την εικαστική τέχνη.

Εξειδικεύεται σε θέματα σχέσεων και διαχείρισης συναισθημάτων, άγχους και κατάθλιψης, μετανάστευσης και μεταβατικών σταδίων της ζωής, ψυχιατρικών διαταραχών και σεξουαλικής βίας. Έχει εργαστεί σε δημόσια νοσοκομεία, σε σχολεία και σε δομές προσφύγων στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Λειτουργεί με έδρα το Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Χρήστος Κ. Αγρόγιαννος

BSc, MSc

Ο Χρήστος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία. Είναι απόφοιτος της ΣΣΕ, τάξεως 86, τελειόφοιτος της ΝΟΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας. Παρακολούθησε μετεκπαιδεύσεις σε Σχολεία της Γερμανίας, Ολλανδίας, Αμερικής, Βελγίου και στις Φιλιππίνες σε θέματα Διοίκησης και Ηγεσίας, Πωλήσεων και Διαπραγματεύσεων, Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Καθοδηγητικής Συμβουλευτικής. To 2001 αποφοίτησε από το Sales University IBM, La Hulpe, ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής και καθοδηγητής για τον κύκλο εκπαίδευσης της IBM με διακριτικό τίτλο GSS (Global Sales School), στον οποίο συμμετέχει μέχρι και τώρα.

Διεθνής εισηγητής, καθοδηγητής (coach) και σύμβουλος ανάπτυξης προσωπικού και διαχείρισης απόδοσης σε πολυεθνικές εταιρείες ανά τον κόσμο σε θέματα Διοίκησης και Ηγεσίας, επικοινωνίας, δεξιοτήτων, πωλήσεων, διαπραγμάτευσης, εξυπηρέτησης πελατών, διαχείρισης απόδοσης και ανάπτυξης προσωπικού, αξιολογητής και σύμβουλος για στελέχη όλων των βαθμίδων εταιρειών, όπως την GM Europe, IBM EMEA and CEMA, Microsoft EMEA, Honeywell, PMI, Sony Europe, Unilever, Abbott, Lenovo, LiDL και ZIM.

Ο βασικός του σκοπός είναι να εμπνέει, να παρακινεί, να εμψυχώνει και να ενθαρρύνει τα άτομα και τις οργανώσεις να αλλάξουν, ώστε να βελτιώνεται τελικώς η εταιρική αλλά και η ατομική απόδοση και αποτελεσματικότητα.

Christo van Staden

MA (cum laude), Pretoria, 1992

Enneagram and Maturation Coaching Accreditation, Επίπεδο 3, Aephoria Partners

Εξειδικεύεται σε «μεταμόρφωση» (άτομα, ομάδες, οργανώσεις), σε εφαρμογή Ηγεσία και ομάδες, καθοδήγηση & συμβουλευτική. Εργάστηκε στο δημόσιο τομέα, επίσης ως διευθυντής σε εταιρεία συμβούλων, ως δάσκαλος, λέκτορας, σχεδιαστής προγραμμάτων μάθησης, σύμβουλος, συντονιστής, coach.

Επαγγελματικός τομέας: Ανάπτυξη Οργανισμών – περιλαμβάνει ανάπτυξη ηγεσίας και αποτελεσματικές ομάδας με μια ευρέως υπαρξιακή προσέγγιση, χρησιμοποιώντας το eenneagram και την Ηγετική Ωριμότητα, τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τη φιλοσοφία, την ψυχολογία και την ποίηση.

Μεταπτυχιακό στη Λογοτεχνία. Δημοσίευσε συλλογή ποιημάτων (Eros ontbind, Protea 2006), και σύντομα θα εκδοθεί η δεύτερη του συλλογή. Καλλιτέχνης, μουσικός, κηπουρός και διαμεσολαβητής Biodanza.

Ο Christo είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας Οργανωτικής Ανάπτυξης που ξεκίνησε στην οργανωτική μάθηση, συνεργάστηκε σε εταιρεία OD και είναι ιδρυτικό μέλος της Vivencia Collective, μιας πρωτοβουλίας για να φέρει βαθιά μεταμορφωτική πρακτική ευημερίας σε οργανισμούς και κοινότητες. Διδάσκει Biodanza για περισσότερα από 20 χρόνια και εργάζεται με το Enneagram για σχεδόν μια δεκαετία, και η τρέχουσα εστίασή του είναι σε πρακτικές ενσάρκωσης και επίγνωσης για την τόνωση και την καλλιέργεια της δυνατότητας που είναι εγγενής σε άτομα και συλλογικότητες για τη δημιουργία υγιών κοινωνιών για τις δικές μας και μελλοντικές γενιές.

Madlen Aram

Η Madlen είναι μια αναγνωρισμένη ειδική coach, εισηγήτρια σεμιναρίων και εκπαιδευτικός που ειδικεύεται στην αποτελεσματική επικοινωνία και ηγεσία. Είναι αφοσιωμένη στο να ενθαρρύνει επαγγελματίες και ηγέτες επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους να ξεπεράσουν τα εμπόδια στην επικοινωνία, να ξεχάσουν μη χρήσιμα μοτίβα, να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθησή και να επιτύχουν τη μεγαλύτερο δυνατό προσωπικό τους καλό, είτε στον οργανισμό τους είτε στην ιδιωτική τους ζωή.

Από το 2016 έχει βοηθήσει μάνατζερ και υψηλά ιστάμενα στελέχη σε ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες της Βουλγαρίας να μεταμορφώσουν το στυλ επικοινωνίας τους και να γίνουν περισσότερο αποτελεσματικοί.

Σήμερα, έχει χαράξει μια θέση για τον εαυτό της όχι μόνο ως coach επικοινωνίας και ηγεσίας, αλλά ως παθιασμένη υποστηρίκτρια για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μέσω της ενδυνάμωσης της επικοινωνίας.

[email protected]

+359 88 2530690

www.madlenaram.com

Ivo Dobrev

Ο Ivo έχει πάνω από 20 χρόνια επιχειρηματικής εμπειρίας στο ρόλο του εκπαιδευτή και executive coach. Συμπληρώνει την καθοδήγησή του με μια πολυδιάστατη προοπτική στηριγμένη στο δικό του υπόβαθρο στη διαχείριση έργων, στα κίνητρα και την δυναμική των ομάδων, στις πωλήσεις και στις υπηρεσίες διαχείρισης εργαζόμενος κυρίως σε εταιρείες του Fortune 100.

Ο Ivo έχει χτίσει ισχυρά θεμέλια στην ανάπτυξη της ενσυνείδησης και της ηγεσίας μέσω της ανάπτυξης του εαυτού μας. Δεσμεύεται να βοηθά τα άτομα να ευθυγραμμίσουν το σκοπό, τις αξίες και τις δυνάμεις τους, ώστε να μπορούν να επεκτείνουν όχι μόνο τον ηγετικό τους αντίκτυπο, αλλά και να αποκαλύψουν την αίσθηση του νοήματός τους στην εργασία και τη ζωή.

[email protected]

+359 88 9259555

Έλενα Ελευθεριάδου

Η Έλενα είναι μια πολύπλευρη, με κίνητρα και ενθουσιώδης εκπαιδεύτρια με ισχυρό όραμα, βοηθώντας τα καταπιστεύματα του NHS, τις ιδιωτικές πρακτικές και τα άτομα να εντοπίσουν και να εφαρμόσουν επιτυχημένες προσωπικές και οργανωτικές αλλαγές μέσω του Coaching και της Θεραπείας.

Έχοντας συνδυάσει την εργασιακή της εμπειρία τα τελευταία 12 χρόνια ως εκπαιδεύτρια, σύμβουλος και θεραπεύτρια στους τομείς Ιατρικής, NHS, Recruitment και Charity, βοήθησε τις εταιρείες να προσφέρουν βιώσιμη βελτίωση της απόδοσης μέσω των ανθρώπων τους, συνδέοντας τους πάντες με έναν κοινό στόχο.

Η Έλενα χρησιμοποιεί το πάθος και τον σκοπό της για να τους βοηθήσει τα στελέχη να ξεπεράσουν το άγχος και την εξάντληση, να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να βελτιώσουν την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτό που την κάνει μοναδική είναι η διαδικασία που χρησιμοποιεί με τους πελάτες για να κατανοήσει τις συμπεριφορές τους προς τον εαυτό τους και τους άλλους και να χτίσει την αυτοπεποίθησή τους για αλλαγή και ανάπτυξη.

Επίσης, έχοντας σπουδάσει νοηματική γλώσσα για 2 χρόνια, της έδωσε τη δυνατότητα να εκπαιδεύεται στη μη λεκτική επικοινωνία».

Χαρά Κίτσου

MSc Θετική Ψυχολόγος & Psychology Coach, Ψυχολόγος ΕΚΠΑ, Συστημική Θεραπεύτρια, EMDR Τραυματοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού, Πρέσβειρα Ευδαιμονίας “Η μεγαλύτερη χαρά στη ζωή είναι η χαρά να είσαι εσύ”.

Πιστεύω ακράδαντα ότι καθένας από μας κρύβει μέσα του άπειρο δυναμικό για ανάπτυξη, άνθιση κι ευημερία κι αυτό υπηρετώ  πιστά μέσα από το έργο μου.

Αποστολή μου είναι να βοηθώ ανθρώπους και οργανισμούς να μετακινούνται από το τραύμα και τη δυσκολία στην άνθηση και την ευημερία. Το πάθος μου βρίσκεται στο να οδηγώ τους ανθρώπους να ξεπερνούν τους αυτοπεριορισμούς τους, να ανακαλύπτουν τις δυνάμεις τους, να βρίσκουν  νόημα στη ζωή και την εργασία τους, να έρχονται σε επαφή με τον αυθεντικό εαυτό τους και τελικά να ευημερούν.

Επενδύοντας στη συνεχή προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη,  αξιοποιώ παράλληλα με την προσωπική μου εμπειρία  τη θεωρητική και την ερευνητική βάση από την επιστήμη Θετικής Ψυχολογίας, την Coaching Ψυχολογία τη Συστημική Ψυχολογία και την Τραυματοθεραπεία  EMDR  δημιουργώντας στρατηγικές που θα οδηγήσουν στην κατάκτηση της ευτυχίας ,της  ευημερίας,  της προσωπικής και της επαγγελματικής επιτυχίας.