ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π.

eudaimonia

Το πρόγραμμα της Ευδαιμονίας ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν για να εκπαιδευτώ, να ωριμάσω χτίζοντας επίγνωση για να αρχίσω να στήνω τη ζωή μου και να λύνω προβλήματα πέραν της ακαδημαϊκής μου ενασχόλησης.

Μέσα από τα βίντεο, διαδραστικά Power Point και ομαδικές ασκήσεις και παιχνίδια κατάφερα να καταλάβω περισσότερα για τον εαυτό μου, τα δυνατά μου σημεία και πως μπορώ να τα εκμεταλλευτώ για να πετύχω τους στόχους μου και τα όνειρα μου.

Οι κ. Παπακωνσταντίνου και Μαυρομάτης ήταν πάντα εκεί για να στηρίξουν την ομάδα κάποιες φορές παίρνοντας τον ρόλο ενός συνομήλικου ανήλικα και άλλες αυτού του έμπειρου μέντορα. Οι ώρες μαζί τους ήταν ήταν γεμάτες μάθηση, συμβουλές, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και τεράστιου κέρδους μου όσο αφορά την ανάπτυξη του χαρακτήρα μου και τη βελτίωση μου ως άνθρωπος.

Καθώς η επικοινωνία είναι ταυτόχρονα μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες αλλά και προσόν του  ανθρώπου, η κατανόηση και η επίτευξη της ευδαιμονίας πρέπει να είναι ο στόχος όλων των συνομήλικων μου ώστε να ευδοκιμήσουμε περνώντας μια ζωή γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες και να εξελιχθούμε σε πρωτοπόρους που θα λύσουμε τα προβλήματα που απειλούν το μέλλον της ανθρωπότητας.