ΝΙΚΟΣ Μ.

eudaimonia

Η συνεργασία και συναναστροφή νέων με άτομα κύρους με πολυετή εμπειρία σε πολλαπλούς τομείς οδηγεί όχι μόνο στην όξυνση των προσωπικών ικανοτήτων και δυνατοτήτων αλλά και στην επιβίωση του κάθε νέου στην όλο και πιο ανταγωνιστική κοινωνία .

Έτσι εγώ προσωπικά που συνεργάστηκα με τον κ.Μαυρομάτη έχω να πω πως με τα μαθήματα που μου έκανε έμαθα να δίνω βαρύτητα σε θέματα εργασίας , να παίρνω κάθε ευκαιρία που βλέπω και να προχωράω ,να εξελίσσομαι συνεχώς και να μην το βάζω κάτω στην ζωή μου.

Η συνεχής πίεση, τελειομανία, ηγετική φυσιογνωμία, υψηλή εργατική και ακαδημαϊκή επίδοση καθώς και η αδιάκοπη προσπάθεια και το μεράκι του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μπορώ να αναγνωρίσω ως τα ιδανικά προσόντα για έναν νέο που εισέρχεστε στο εργατικό δυναμικό της κοινωνίας του, και που πλέον έπειτα από χρόνια συνεργασίας μπορώ να πω πως τα κατέχω και εγώ (ή τουλάχιστον προσπαθώ 😊 ).

Παρόλο που έχουν περάσει λίγα χρόνια από την τελευταία μας συνεργασία με τον Κ.Μαυρομάτη, δεν παύω να τον θεωρώ έναν φίλο, μέντορα και συνοδοιπόρο (και όχι σύμβουλο ανάπτυξης αλλά σύμβουλο ζωής ).