ΜΑΡΙΑ Σ.

eudaimonia

Νιώθω πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα να αναζητήσω τον εαυτό μου και να εξελιχθώ μέσω αυτού του προγράμματος. Οι συντονιστές του συγκεκριμένου σεμιναρίου έχουν δώσει ψυχή για να χτιστεί κάτι τόσο όμορφο και φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τη δουλειά τους. Δεν με έχει βοηθήσει ποτέ κανένα σεμινάριο με τόσο θεμελιώδη τρόπο. μπορώ να μοιραστώ μαζί σας κάποιες δεσμεύσεις που έχω κάνει έμπρακτα.

Εννέα μήνες μετά

Προσπαθώ και καταρρίπτω καθημερινά ορισμένες από τις περιοριστικές μου πεποιθήσεις. Είναι δύσκολη η μάχη, αλλά η μάθηση και η αλλαγή θέλουν κόπο.
Έχω εξασκήσει την ορθή επικοινωνία σε εξαιρετικό βαθμό. Προσπαθώ πλέον να προσεγγίζω πολλά θέματα με ενσυναίσθηση και αυτό φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο μου συμπεριφέρονται οι γύρω μου μετά τις συναναστροφές μας. Χρησιμοποιώ την εξουσία που έχω για καλό, δεν την καταχρώμαι, και η ευγνωμοσύνη που λαμβάνω είναι συγκινητική. 

Κατέχω πλέον ηγετική θέση στην εθελοντική ομάδα που ανήκω. Δεν φοβάμαι να θέτω υψηλούς στόχους, διότι εμπιστεύομαι τα μέλη της ώστε να τους πετύχουμε μαζί. Έχω μάθει να αποδέχομαι το “εμείς”.
Στη δουλειά μου προχωράω ραγδαία γιατί δεν φοβάμαι να διεκδικώ το κάτι παραπάνω όποτε μπορώ. Έχω ήδη εκπαιδεύσει 4 ανθρώπους, όλοι πολύ πιο μεγάλοι και έμπειροι από εμένα. Θα πάω στο δεύτερό μου συνέδριο φέτος. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω σχεδιάζω το πρώτο μου project (και είμαι ακόμα προπτυχιακή! Δεν έχω ξεκινήσει καν το 4ο έτος ακόμα!) Σε μερικούς μήνες θα φύγω στην Σαρδηνία για πρακτική σε ερευνητικό κέντρο.
Τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί χωρίς τις σκέψεις και τα ερεθίσματα από την Ευδαιμονία. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πόσο πραγματικά με βοήθησε. Ήταν το κατάλληλο σεμινάριο την κατάλληλη στιγμή στη ζωή μου. Σας ευχαριστώ για όλα, είμαι πραγματικά ευγνώμων.

Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να σας βοηθήσω στο έργο σας με όποιο τρόπο μπορώ, πέρα από τη διαφήμιση και τα testimonials. Πιστεύω στο όραμά σας και θέλω να συμβάλω στην πραγματοποίησή του.
Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας. Αν μπορείτε, να μεταφέρετε την ευγνωμοσύνη μου στην υπόλοιπη ομάδα της Ευδαιμονίας.