Ingrid Hurwitz

Personal Transformation Specialist

eudiamonia

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η Ingrid είναι η ιδρυτής του Takdir Transformation, ενός κέντρου εκπαίδευσης και προσωπικού μετασχηματισμού βασιζόμενο στη μεθοδολογία Enneagram με στόχο την εύρεση του υψηλότερου ψυχο-πνευματικού δυναμικού των ανθρώπων.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ICF Αποτελέσματα Coaching (2007), IEI Enneagram Coaching (2009),

IEI Team Coaching (2016). Tom Condon Enneagram Change Dynamics (2018).

Uranio Paes Lines and Arrows (2014 και 2016).

Advanced Facilitation (2004). Creative Art Facilitation (2008),

Imago Relationship Counseling (2015). ORSC: Οργανωτική και Σύστημα Σχέσεων Coaching (2016). Υπνοθεραπεία (2017-2020).

Λατρεύει το Tai Chi, το περπάτημα στη φύση, και την ατελείωτη μελέτη του Enneagram.

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

MA. Dev. Studies (WITS)
MA. Humanities (WITS)
Currently: PhD (UJ): The Cultivation of The Inner Observer (Metacognition and Spirituality)

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Coaching and Coaching Supervision σε Ψυχό-πνευματικά ταξίδια

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Επικεφαλής Ανάπτυξης Ηγεσίας και ταλέντων σε μεγάλη τράπεζα. Προηγουμένως κατείχε το ρόλο της επικεφαλής του Μετασχηματισμού και της Αειφορίας.

Κατά την τελευταία δεκαετία, η Ingrid αφιερώθηκε στο να εξειδικευτεί στο Enneagram ως καθηγητής και διευκολυντής της μεθοδολογίας ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Αυτή τη στιγμή εργάζεται με στελέχη εταιριών, φοιτητές και έχει παρουσιάσει σε δύο Διεθνή Συνέδρια τη συγκεκριμένη μεθοδολογία. Η βαθιά της χαρά είναι να διευκολύνει μικρές ομάδες μετασχηματισμού και μάθησης που βασίζονται στο Enneagram για στελέχη επιχειρήσεων, καθηγητές, διευθυντές και προπονητές.

Προσφέρει επίσης αυτόνομα προηγμένα εργαστήρια και εκπαιδευτικά μαθήματα Enneagram, σε νέους συμβούλους και διευκολυντές ώστε να κατανοήσουν και να μπορούν να λειτουργήσουν τη μεθοδολογία σε άλλους ανθρώπους.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η Ingrid περιγράφεται συχνά ως «παθιασμένη», «σοφή», «διορατική» και «βαθιά ενσυναισθητική», που την καθιστούν έναν αποτελεσματικό διευκολυντή-εκπαιδευτή ενός εκπαιδευτικού προγράμματος.

Η προσέγγισή της βασίζεται έντονα στη θεωρία αυτο-αποτελεσματικότητας και στη θετική ψυχολογία, καθώς και στην αναλυτική ψυχολογία και τη γνωστική επιστήμη. Θησαυροί από την προσωπική της δια βίου εμβάπτιση στις παραδόσεις σοφίας ενσωματώνονται επίσης στο έργο της. Το πνευματικό της ταξίδι της έδωσε πρόσβαση στις διδασκαλίες του στοχαστικού χριστιανισμού, του εβραϊκού μυστικισμού (Καμπάλα), του σοφισμού και του βουδισμού, ενώ συνεχίζει τη βελτίωση της διαδικασίας διευκόλυνσης καθώς και άλλων τρόπων εκπαίδευσης (Υπνοθεραπεία, ενσωμάτωση, NLP, Εκφραστική κίνηση, καλλιτεχνική θεραπεία, επίγνωση και διαλογισμός). Προσπαθεί να ενδυναμώσει ρεαλιστικά τους ανθρώπους στα ευρύτερα περιβάλλοντά τους για να δημιουργήσουν ισχυρούς ενάρετους κύκλους και να ζήσουν από την αληθινή τους «Ιερή Προέλευση» και τις γνώσεις τους.

Email: [email protected]

www.takdir.co.za

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ

“Αυτή η εμπειρία άλλαξε τη ζωή μου και μου έδωσε μια τέτοια εικόνα για το πώς με βιώνουν οι άλλοι, καθώς και πρακτικά πράγματα που μπορώ να κάνω για να γίνω πιο αποτελεσματικός στη δημιουργία προσωπικής κατεύθυνσης και στην επίλυση προβλημάτων”

Dave Aitken

“Άρχισα να κάνω τα πράγματα διαφορετικά. Έχω επίσης ξεκινήσει πολλές εποικοδομητικές αλλαγές στην προσωπική μου ζωή.”

Vidya Medapati

“Έχω συνειδητοποιήσει πολλά για τον εαυτό μου. Πολλά τυφλά σημεία. Είχα την ευκαιρία να σκεφτώ, να δώσω προτεραιότητα και να σχεδιάσω.”

Dennis Mbhingo

“Μέσω αυτής της διαδικασίας έχω αναπτύξει σχέσεις αλληλοϋποστήριξης με εξαιρετικούς ανθρώπους που με καταλαβαίνουν”

Mike Preston

Ingrid Hurwitz

eudiamonia

Christo Van Staden

New World of Work, Transformation Specialist and Life Coach

eudiamonia

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Παντρεμένος με τέσσερα παιδιά στην εφηβεία, τα οποία σε αυτήν την περίπτωση αποτελούν πηγή προσωπικής γνώσης για τις προκλήσεις αυτής της γενιάς, που αντιμετωπίζει πολλές πηγές απογοήτευσης, κατάθλιψης και κινδυνεύει από μηδενισμό και απεμπλοκή από τη ζωή.

Έχει εργαστεί σαν επικεφαλής σε δημόσια υπηρεσία, ως διευθυντής σε εταιρεία συμβούλων, ως δάσκαλος, λέκτορας, σχεδιαστής προγραμμάτων μάθησης, σύμβουλος εκπαίδευσης, εκπαιδευτής , coach.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Επαγγελματικός τομέας: Ανάπτυξη οργανισμών – αυτό περιλαμβάνει την ηγεσία και την ανάπτυξη ομάδων. Έχει συνεργαστεί σε πολλούς οργανισμούς με ανθρώπους όλων των επιπέδων συμβάλλοντας στην αλλαγή του τρόπου σκέψης των και λειτουργίας τους προς όφελος των οργανισμών.

Coach, με μια ευρέως υπαρξιακή προσέγγιση, χρησιμοποιώντας κυρίως το συμπεριφορικό εργαλείο Enneagram και τις δημιουργικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της Biodanza, και αντλώντας από την κατανόησή του για τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τη φιλοσοφία, την ψυχολογία, την ποίηση βοηθάει στην ανάπτυξη των ανθρώπων.

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

MA (cum laude), Πρετόρια, 1992. Μεταπτυχιακό στη Λογοτεχνία.
Enneagram και Ego Maturation – Self-Efficacy Leadership development and Coaching Accreditation, Level 2, Aephoria Partners.
Ποιητής (Eros Ontbind, Protea 2006), με δημοσιευμένο έργο.
Καλλιτέχνης, μουσικός, κηπουρός, για δική του ευχαρίστηση.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Σε μετασχηματισμό (άτομα, ομάδες, οργανώσεις).

Ηγεσία και ομαδική επίδοση.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ιδρυτής της Move Organizational Development and Coaching και συνεργάτης της WorldsView Academy, εταιρίες που παρέχουν προσαρμοσμένες λύσεις ανάπτυξης και ηγεσίας για τις προκλήσεις του σημερινού επιχειρηματικού πλαισίου.

Email: [email protected]

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Λατρεύω τη συνομιλία και η προσέγγισή μου στην εκπαίδευση και τη μάθηση είναι συνομιλητική, Σωκρατική και ποιητική.

Δημιουργώ νοήματα μαζί με την ομάδα, και ως διευκολυντής ή οδηγός, κατευθύνω το πλαίσιο του διαλόγου: Δίνω προσοχή, κάνω ειλικρινείς ερωτήσεις και ακούω με ανοιχτή καρδιά και μυαλό. Ο διάλογος σπόρων και νερού · Σας προσκαλώ σε χορούς συμφωνίας και διαφωνίας, κατανόησης και παρεξήγησης, διορατικότητας, σύγχυσης, αποκάλυψης.

Φέρνω στις συζητήσεις μας την περιέργειά μου για εσάς, τους συμμετέχοντες και τον κόσμο σας, καθώς και γνώσεις και πρακτικές από διάφορους τομείς και ελπίζω ότι φέρνω επίσης σοφία, ενέργεια, χαρά και χιούμορ.

Η οπτική μου ενημερώνεται και διαμορφώνεται από διερευνήσεις της φιλοσοφίας (αυτή τη στιγμή είναι ο Nietzsche & Heidegger), η ψυχολογία (αυτή τη στιγμή η αρχετυπική, η διαπροσωπική και η υπαρξιακή ψυχολογία), η ιστορία, η πολιτική και τα οικονομικά κ.λπ. Ένα σημαντικό επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το εκπαιδευτικό και μετασχηματιστικό μου έργο είναι οι θεωρίες ανάπτυξης ή ωρίμανσης – η πιθανότητα να μεγαλώσω πραγματικά!

Πιστεύω ότι η ζωή είναι ένα δώρο που δεχόμαστε κάθε μέρα. Μεγαλώνουμε στις δικές μας δυνατότητες καθώς ανοίγουμε το μυαλό και την καρδιά μας και παραδίδουμε με χαρά σε αυτήν τη δύναμη ζωής που εκφράζεται μέσω μας. Μπορούμε να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά, μπορούμε να αισθανθούμε πιο βαθιά και μπορούμε να δημιουργήσουμε πιο φυσικά.

Είμαι βέβαιος ότι αυτό το πρόγραμμα θα βοηθήσει τους νέους να καλλιεργήσουν και να μεγαλώσουν την ενέργεια, την επιθυμία, τη δημιουργικότητα, την αγάπη και την ολότητά τους για να ζήσουν ολόψυχα σε έναν κόσμο που μπορεί να βρίσκεται σε μεγάλη κρίση και αβεβαιότητα, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι πάντοτε ο κόσμος μας και κανένας άλλος.

Christo Van Staden

eudiamonia

Δημήτρης Μαυρομάτης

eudiamonia

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Συνιδρυτής και Διευθυντής Λειτουργίας στην εταιρεία Lever Learning, Human Resources Development. Η εταιρεία παρέχει εξατομικευμένες λύσεις συμβουλευτικής και κατάρτισης που ανταποκρίνονται στις επιχειρηματικές ανάγκες αύξησης αποτελεσματικότητας, μαθήματα σκληρών και μαλακών δεξιοτήτων, προσωπική αξιολόγηση και καθοδήγηση.
Οι βασικοί τομείς είναι Ηγεσία, Πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η WorldsView ™ Academy είναι ένα Κέντρο Ανάπτυξης Οργανισμών που επικεντρώνεται στη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη των επαγγελματιών του Οργανισμού, του Ανθρώπινου Δυναμικού, στην ανάπτυξη λογισμικών και καινοτόμων συμβουλευτικών υπηρεσιών που επιτρέπουν στους οργανισμούς να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

Η ValueSelling Associates, Inc. για έβδομο συνεχόμενο έτος, περιλαμβάνεται ως μία από τις 20 κορυφαίες εταιρείες εκπαίδευσης πωλήσεων στη λίστα που ανακοινώθηκε από το TrainingIndustry.com. Είναι ο δημιουργός του ValueSelling Framework®, μια πρακτική, βιώσιμη μεθοδολογία πωλήσεων που αποκαλύπτει τα κρίσιμα επιχειρηματικά ζητήματα και επιτρέπει στον πωλητή να συνδέσει τη μοναδική αξία της λύσης τους με αυτά τα θέματα.

Η Profiles International βοηθά τους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν στελεχιακό δυναμικό υψηλής απόδοσης, χρησιμοποιώντας μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων διαχείρισης ταλέντων. Κατανοώντας τους ανθρώπους σε βαθύτερα επίπεδα βοηθά να επιλέξουν τα σωστά άτομα για την κατάλληλη θέση και να τα διαχειριστούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

The University of Manchester Senior Marketing Certificate 1995
EU Business School Master of Business Administration (MBA), 1991 – 1992
The University of Georgia Diploma in Management, 1987 – 1988
International Center For Business Studies Certification in Management Studies 1979-80
Staffordshire University Ceramic Manager Diploma, 1975 – 1976

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ανάπτυξη και αποσαφήνιση στρατηγικών και βέλτιστων πρακτικών, διοίκηση πωλήσεων και συστημάτων διαχείρισης ,υλοποίηση CRM, αλλαγή νοοτροπίας ομάδων, Coaching & Εκπαίδευση ομάδων πωλήσεων και ηγεσίας, Οργάνωση καναλιών διανομής, σχέδια μάρκετινγκ και υλοποίηση όλων των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Διευθυντής παραγωγής στη βιομηχανία κεραμικών (κατασκευή πλακιδίων) για 15 χρόνια.

Marketing Manager & Sales Professional με εμπειρία άνω των 25 ετών σε: Σχεδιασμό και υλοποίηση στρατηγικών μάρκετινγκ και πωλήσεων, ανάπτυξη νέων προϊόντων, ανάλυση αγοράς, σχέδια μάρκετινγκ, προϋπολογισμός, δραστηριότητες προώθησης, κανάλια διανομής, αξιολόγηση και εκπαίδευση ομάδας πωλήσεων, ανάπτυξη μάρκετινγκ Στρατηγικές διείσδυσης στις ξένες αγορές.

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής και coach στους τομείς Ηγεσία, Πωλήσεις και Εξυπηρέτηση Πελατών.

Ειδικές γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την εφαρμογή συμβουλευτικών πωλήσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Αξιολογητής ψυχομετρικών εργαλείων αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού για προσλήψεις, εύρεσης ταλέντων, αποφάσεις επιλογής και προώθησης, προσδιορισμό υψηλών δυνατοτήτων και διαδοχή.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Ενεργητικό άτομο προσανατολισμένο στο αποτέλεσμα με γνώση των θεωριών και πρακτικών πωλήσεων και μάρκετινγκ, απέδειξε την ικανότητα του να βοηθά τους οργανισμούς στο σχεδιασμό και την εφαρμογή των στρατηγικών τους. Βελτιώνει τα επιχειρηματικά αποτελέσματα μέσω της βελτίωσης της ποιότητας της διαχείρισης, της ηγεσίας, της ομαδικής εργασίας, της αφοσίωσης των εργαζομένων, της εξυπηρέτησης πελατών, των πωλήσεων και των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ

«Ξεκίνησα να δουλεύω με εφήβους χάρη στο διαγωνισμό STEM F1 στα σχολεία. Στην καριέρα μου για πολλά χρόνια έδινα συμβουλές σε πολλούς ενήλικες, αλλά τελικά η δικαίωση μου προήλθε από νέους. Δύο βραβεία παγκόσμιου πρωταθλητή με τις ομάδες Infinity Racing στις ΗΠΑ και τη NewGen Motors στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν αρκετά για να ξεκινήσω να σκέφτομαι να αναπτύξω την Ευδαιμονία. Επειδή οι νέοι θέλουν βοήθεια για να ανακαλύψουν τις ικανότητες, τα ταλέντα και τα δυνατά τους σημεία. Χρειάζονται νέες δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν τον κόσμο και τις νέες προκλήσεις. Είμαι περήφανος που συνεισφέρω σε αυτό.

Δημήτρης Μαυρομάτης

eudiamonia

Ιωάννης Παπακωνσταντίνου

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο Ιωάννης Κ. Παπακωνσταντίνου είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Κεντ στο Καντέρμπερι Είναι έμπειρο στέλεχος με επιτυχημένο ιστορικό 20 ετών σε καίριες θέσεις σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Διευθυντής του Ινστιτούτου Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών, Ειδικός Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού για την Αναδιάρθρωση στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και για 11 χρόνια ήταν Γενικός Διευθυντής της Helexpo Α.Ε., της κρατικής εταιρείας διοργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων της Ελλάδα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ο Ιωάννης συνεργάστηκε με τους Charles Handy, Rene Carayol, Keith Ferrazzi και άλλους σημαντικούς συγγραφείς και ομιλητές και έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε διάφορα συνέδρια στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το Βρετανικό Ινστιτούτο Κατάρτισης και Ανάπτυξης.

Είναι επίσης coach σε πολλά στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για τη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού, τη συμπεριφορική λήψη αποφάσεων, την ηγεσία, την υποκίνηση, τις ομάδες και την οργανωτική αναδιάρθρωση. Είναι ο ιδρυτής της εταιρείας Συμβουλευτικής και Εκπαίδευσης, New Mind Executives και μόνιμο μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού του High Level Training Institute. Έχει παραδώσει εκπαιδευτικά μαθήματα σε Ουκρανία, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Κοσσυφοπέδιο, Τουρκία, Ομάν, Αμπού Ντάμπι, Ντουμπάι, Μπαχρέιν και Ελλάδα.

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

MA. Management (Univ. Kent))
B.Sc. Business Administration (AUTH))

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Γνωστική επιστήμη
Coaching ηγεσίας
Αλλαγή συμπεριφοράς

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας δίδαξε στο Executive MBA του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ ως επικεφαλής των μαθημάτων «Οργανωσιακή Συμπεριφορά» και «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού». Δίδαξε επίσης στους τομείς της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Ηγεσίας για το πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου του Hull και παραδίδει ένα μάθημα ηλεκτρονικής μάθησης σχετικά με τη Διοίκηση Λήψης Αποφάσεων για το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών .

Θεωρείται άτομο το οποίο παρακινεί ιδιαίτερα και εμψυχωτικός.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

“Ο τεράστιος όγκος των πληροφοριών που πρέπει να μεταδοθούν γίνεται κατανοητός από τον προκλητικό και πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο ο κ. Παπακωνσταντίνου επιλέγει να τον παρουσιάσει. Η αίσθηση μου, που επιβεβαιώθηκε από άλλους συμμετέχοντες στο μάθημα, ήταν η περιήγηση σε ένα μουσικό αριστούργημα με επικεφαλής έναν εξειδικευμένο μαέστρο.”

Liliana Iosif
Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Maspex Romania

“Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική ζωή κάποιου με ουσιαστικό τρόπο. Ο Ιωάννης Παπακωνσταντίνου ήταν, για την καριέρα μου, ένα από αυτά τα άτομα που σημάδεψε κριτικά τον τρόπο που σκέφτομαι και ενεργώ ως διευθυντής. Η επαγγελματική του εμπειρία σε συνδυασμό με την ικανότητά του να συνθέτει θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις και η μετάδοσή της στους άλλους τον καθιστά πολύ ικανό και αποτελεσματικό λέκτορα, καθώς και διακεκριμένο στοχαστή.”

Ramona Pergel
B2C Εκτελεστικό Μέλος / Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων, Διευθυντής, E.ON, U

“Είναι ένας εξαιρετικός παρακινητής και ένας πολύ ειδικευμένος ομιλητής του οποίου ο τρόπος της ομιλίας είναι εύκολο να κατανοηθεί και να ανακληθεί από τους μαθητές”

Boris Zivkovic
Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της B&V Computing Solutions

“Πολύ ανοιχτός και άμεσος, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναγκάζει τους μαθητές να σκέφτονται και να εμπλέκονται με στόχο τις βαθύτερες αναλύσεις και κατανόηση, που στοχεύει στις βαθύτερες ρίζες στο μυαλό των μαθητών.”

Sasa Stojanovic
Διευθύνων Σύμβουλος, IBM Σερβία.

“Παρακινεί συνεχώς τους μαθητές με προενεργητικό τρόπο. Ταυτόχρονα, νοιάζεται για όλους τους μαθητές με τρόπο που διεισδύουν στο θέμα. Ο καθένας εμπλέκεται άμεσα βαθιά σε κάθε διάσταση του θέματος.”

Volodymyr Misiiuk
Διευθύνων Σύμβουλος, Haidelberg, Ουκρανία.

Η θετική του απόδοση και η ενθουσιώδης προσέγγισή του ήταν χρήσιμες για μένα. Εντυπωσιάστηκα από το στυλ διδασκαλίας και την προσωπική του αφοσίωση. ”

Slobodanka Jakimovska Josifovic
Υπεύθυνος προϊόντων, FEVO

Ιωάννης Παπακωνσταντίνου