Έλενα Ελευθεριάδου

eudaimonia

Η Έλενα είναι μια πολύπλευρη, με κίνητρα και ενθουσιώδης εκπαιδεύτρια με ισχυρό όραμα, βοηθώντας τα καταπιστεύματα του NHS, τις ιδιωτικές πρακτικές και τα άτομα να εντοπίσουν και να εφαρμόσουν επιτυχημένες προσωπικές και οργανωτικές αλλαγές μέσω του Coaching και της Θεραπείας.

Έχοντας συνδυάσει την εργασιακή της εμπειρία τα τελευταία 12 χρόνια ως εκπαιδεύτρια, σύμβουλος και θεραπεύτρια στους τομείς Ιατρικής, NHS, Recruitment και Charity, βοήθησε τις εταιρείες να προσφέρουν βιώσιμη βελτίωση της απόδοσης μέσω των ανθρώπων τους, συνδέοντας τους πάντες με έναν κοινό στόχο.

Η Έλενα χρησιμοποιεί το πάθος και τον σκοπό της για να τους βοηθήσει τα στελέχη να ξεπεράσουν το άγχος και την εξάντληση, να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να βελτιώσουν την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτό που την κάνει μοναδική είναι η διαδικασία που χρησιμοποιεί με τους πελάτες για να κατανοήσει τις συμπεριφορές τους προς τον εαυτό τους και τους άλλους και να χτίσει την αυτοπεποίθησή τους για αλλαγή και ανάπτυξη.

Επίσης, έχοντας σπουδάσει νοηματική γλώσσα για 2 χρόνια, της έδωσε τη δυνατότητα να εκπαιδεύεται στη μη λεκτική επικοινωνία».